Cumartesi

 

Hakkımızda

Cumartesi.com Türkiye’deki arkadaşlık sitelerine güvenli ve farklı bir yaklaşım getirmek amacı ile İzmir’de üç genç girişimci tarafından planlandı. Ticari ve sayılsal altyapısının hazırlanması sonrasında marka tescil işlemleri tamamlanarak yayın hayatına 2009 ilkbaharında başladı.

Maddi getiriden önce seviyeli ve güvenilir bir platform amaçlayan şirketimiz sadece bu amaca yönelik komplike bir veri filtreleme yazılımı kurmuş ve bu yazılımlardan yine de kaçılabileceği fikrini göz önünde bulundurarak açtığı şirket içi iletişim güvenliği birimi ile en kalabalık çalışan sayısını hala bu birimde barındırmaktadır.

Evliler, eşciseller sistemimize üye olarak kabul edilmemektedir, burada iyi yada kötü polemiğine girmekten uzak bu konuları dallarına spesifik sitelere bırakıyoruz. Rusya Bulgaristan, Ukrayna, Romanya ve benzeri dolandırıcılık amacıyla arkadaşlık sitelerini işgal eden şebekelerden üyelerimize gelebilecek zaraları en aza indirmek amacı ile bu ülkelerden yada benzer uyruklardan Türkiye yerleşimli olanları olabildiğince sistemden elenmektedir. Ayrıca her ne kadar amaç/araç konuları saatlerce tartışılabilecek olsada birincil amacı seks ve yatak arkadaşlığı olan üyelikler kabul edilmez.

Her türlü soru sorunlarınız için telefon numaramız:

 0 232 463 75 12 (Hafta içi:10:00 – 18:00)

Ziyaret edip şirket işleyişimizi yakından görmek yada sıcak bir çayımızı içmek isterseniz adresimiz:

Cumartesi İnternet ve Bilişim Hizmetleri

Şehitler Caddesi No:52

Alsancak / İzmir

Çalışanlar:

Ümit Feyyaz

Duygu Samancı

Mert Saim Şenyerli

Gökçe Gök

Fatih Uyar

Mert İlhan

Bu Site Hakkındaki Düşüncelerinizi Allta Bulunan Yorum Olan Yere Tıklayınız Düşüncelerinizi Yorumlarınızı Atabilirsiniz…

bCGQ.jpgbCGQ.jpgDyrxd45hNC45hNC45hNC

Etiket 😐 SoftLins Facebook Abone Subscribe Durum Begendir Status Rating |Facelins ,SoftLins , Facebook , Abone Kasma , Turkishemo . Emo Pf , EmoPf , Emo’s Ƿf  , Emo’s Pf , EmoǷf , Emo Ƿf , Pfwbh , Google , Yandex , Panel , Seslichat , Araba , Akbank , acunn , atv , Facebook Abone Kasma , sahibinden , sahadan , son dakika , star tv , dizi izle , dizimag , denizbank , turkeywbh , esunus , seslisohbetpanelleri , seslichat , Chat , Site , döviz , e okul , e devlet , eğitimhane , en son haber , film izle , Facebook , f , garanti , gazeteler , gittigidiyor , hotmail , hürriyet , haberler , haber , yazete , durum begendirme facebook , book , habertürk , joygame , justin tv , java , joy türk , wolfteam , kariyer , kurtlar vadisi pusu , kanal d , kraloyun , kraloyun , lig tv , limango , lcw , likelo , şans topu , şefkat tepe , şok , şok , şiir , iddaa , iş bankası , işkur , ilahiler , ziraat , zara , zaman , zeka oyunları , xfire , x , xat , x men , ,

Yorum bırakın