Mango

Adsız Kopya (16) Kopya Kopya

Mango, 1968’lerde Türkiye’den İspanya’ya göç eden İsac Andic Ermay tarafından 1984 yılında kurulmuş; zaman içinde yaklaşık yüz ülkede mağazaları bulunan dev bir marka haline gelmiştir.Filipinler’e tatile gittiğinde mango ile tanışan Ermany, bu meyveyi sevmesi ve dünyanın her yerinde mangonun aynı şekilde söylenmesi dolayısıyla mango kelimesinin lisansını aldığını birçok röportajında dile getirmiştir.

Moda dünyasında en çok tanınan kıyafet ve aksesuar üreticilerinden biri olan Mango’nun merkezi, İspanya’da bulunmaktadır. İspanya dışında ilk Mango şubesi ise komşu olması dolayısıyla Portekiz’de 1992’de açılmıştır. Mango’nun dış pazarda İspanya ile aynı fiyata satış yaptığı tek ülke olan Türkiye, aynı zamanda  İspanya, Rusya ve Fransa’dan sonra Mango’nun toplam cirosu içinde en fazla getiri sağlayan 4. ülkedir.

Türkiye pazarına 1997’de giren Mango’nun bugün İstanbul’da hemen her alışveriş merkezinde bir şubesi bulunmaktadır.( Tıpkı Zara gibi ) Benim en çok alışveriş yaptığım şubeleri ise İstinyePark, Kanyon ve Cevahir şubeleri. Geniş bir ürün yelpazesine sahip bu mağazalardan almayı tercih ettiğim parçalar genelde kot pantolonlar, tişörtler, fularlar ve çantalar oluyor. Kotları için kesinlikle çok sağlam diyebilirim.  Çantaları ise tasarımlarıyla her zaman dikkatimi çekiyor. Mango, bazen tişörtlerde ve gömleklerde  Zara’dan daha geniş kalıplarda seçenekler sunabiliyor, ki böyle olmasıyla da benim için Zara’dan bir adım öne geçiyor.

Mango’da bir sezonun başında gördüğünüz kıyafeti, sonunda da görebilirsiniz. Sezon döneminde Mango’lar pek kalabalık olmaz  çünkü bilinirki, beğenilen ürün indirim döneminde de bulunur. Zara’da ise bırakın indirim dönemini, aradığınız ürünü sezonunda bulamayabilirsiniz. Bu sezon bir yelek beğenmişti kardeşim, almaya gittiğimizde öğrendik ki ürün gelmiş ve bir haftada tükenmiş.

Mango Zara kıyaslamasında değineceğim bir konu da depo olayı. Mango’nun stokları kesinlikle Zara’dan daha geniş.

Dikiş kalitesi mükemmel olmasada, Zara markasından iyi olan Mango’larda, her tipe, her bütçeye uygun kıyafetler bulabilmeniz mümkün. Mango’nun Türkçe internet sitesi benim için markanın önemli bir artısı.Bunların yanında, Mango’nun bir eksikliği,vitrin düzenlemesinde Zara kadar ustalaşamamış olması.

Firma

Moda firması, firmanın başarısının anahtarları ve mağazalarının özellikleri hakkındaki bilgileri burada bulabilir, sürdürülebilirlik raporunu indirebilirsiniz.

Bayiler

Hedefimiz, dünyanın tüm şehirlerinde varolmaktır: Tüm çabalarınızı satışları maksimize etmeye odaklayabilmeniz için, size anahtar teslimi bir iş projesi öneriyoruz.

İletişim

MANGO hakkındaki mali veriler, firmanın en son kreasyonları ve uluslararası çapta tanınan modelleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyen tüm kişiler için.

MANGO’da Çalışmak

Personelimiz başlıca önceliğimizdir. Sürekli eğitim olanakları sunarak, pozitif bir tutumla birlikte her bir durumdan dersler çıkararak ve yeni fikirlerimizi geliştirmek için uygun bir ortam yaratarak, günlük yönetimimizin temelini oluşturan sürekli gelişimi teşvik ediyoruz.

Siteye Giriş İçin Alttaki Resime Tıklayınız…

Bu Firma Hakkındaki Düşüncelerinizi Allta Bulunan Yorum Olan Yere Tıklayınız Düşüncelerinizi Yorumlarınızı Atabilirsiniz…

bCGQ.jpgbCGQ.jpgDyrxd45hNC45hNC45hNC

Etiket 😐 SoftLins Facebook Abone Subscribe Durum Begendir Status Rating |Facelins ,SoftLins , Facebook , Abone Kasma , Turkishemo . Emo Pf , EmoPf , Emo’s Ƿf  , Emo’s Pf , EmoǷf , Emo Ƿf , Pfwbh , Google , Yandex , Panel , Seslichat , Araba , Akbank , acunn , atv , Facebook Abone Kasma , sahibinden , sahadan , son dakika , star tv , dizi izle , dizimag , denizbank , turkeywbh , esunus , seslisohbetpanelleri , seslichat , Chat , Site , döviz , e okul , e devlet , eğitimhane , en son haber , film izle , Facebook , f , garanti , gazeteler , gittigidiyor , hotmail , hürriyet , haberler , haber , yazete , durum begendirme facebook , book , habertürk , joygame , justin tv , java , joy türk , wolfteam , kariyer , kurtlar vadisi pusu , kanal d , kraloyun , kraloyun , lig tv , limango , lcw , likelo , şans topu , şefkat tepe , şok , şok , şiir , iddaa , iş bankası , işkur , ilahiler , ziraat , zara , zaman , zeka oyunları , xfire , x , xat , x men , ,

Yorum bırakın